IND

Inför nationella-dagen

Helgen innan de nationella kursproven i matematik bjuder vi in Linköpings och Norrköpings gymnasieelever till campus där våra mattecoacher hjälper dem i sina förberedelser inför proven. Vi har genomgångar av uppgifter samt tid för egen räkning med stöd från mattecoacher. Självklart bjuder vi även på fika!

IND – 2020-12-12

Inför höstterminens nationella prov i matematik kommer vi att hålla IND på distans. Läser du matematik på gymnasienivå och ska skriva nationella provet nu innan jul är du varmt välkommen att delta på vår digitala IND den 12:e december, som hålls via Zoom. Oavsett om du har någon snabb fråga eller behöver mycket hjälp kommer flera av våra coacher finnas på plats för att hjälpa till! Dagen kommer att vara uppdelad i två pass, ett 10-12 och ett 13-15, och om du vill delta på ett pass är det bara att ansluta dig till Zoom-mötet via följande länk:

https://liu-se.zoom.us/j/61270768148?pwd=dzNadEE3MXpoMDFyV0JGc3EwV242dz09
Meeting ID: 612 7076 8148
Passcode: 211566

Även om vi tyvärr inte har möjligheten att bjuda på fika i år så hoppas vi att vi får träffa dig där! När du ställer en fråga i mötet kommer du att bli placerad i ett breakout-room med en av våra coacher.

Tidigare år

Sedan hösten 2012 har aHead mattecoachning anordnat Inför nationella-dagen i Linköping. Hösten 2013 anordnades dagen även i Norrköping. Till dagen bjuder vi in kommunernas gymnasieelever till Linköpings universitet för att hjälpa och stötta dem i sina förberedelser inför de nationella kursproven i matematik. I Linköping är vi på Campus Valla och i Norrköping på Campus Norrköping. Dagen anordnas en gång på höstterminen och en gång under vårterminen och brukar vanligtvis inträffa på helgen veckan innan de nationella kursproven skrivs.

Dagen är till för alla gymnasieelever oavsett vilken mattekurs de ska skriva prov för. Våra coacher är väl förberedda på alla kurser. För att kunna planera dagen så bra som möjligt tar vi in anmälningar till dagen här på hemsidan. Anmälan öppnar några veckor innan själva dagen är planerad.