Hjälpevent

Home / Hjälpevent

Nästa Hjälpevent

Det sista hjälpeventet genomfördes den 5/5. Tack till alla som har deltagit, vi i aHead tycker detta har varit mycket lyckat och hoppas att få se er även nästa termin. Hjäpeventen kommer att dra igång igen i september. Håll er uppdaterade på allt som händer i aHead genom att följa vår Facebook-sida eller vårt instagram-konto för elever.

Om Hjälpeventen

Hjälpevent är ett nytt koncept av aHead där alla gymnasieelever erbjuds hjälp av av mattecoacher. Man behöver alltså inte ha fått någon matte-coach tilldelad för att delta vid dessa tillfällen. Bra ju!

Hjälpeventen är en fantastisk möjlighet för dig som gymnasieelev att få hjälp med matematik,  så du uppnår ditt önskade betyg. Vanligtvis anordnas eventen på vardagskvällar mellan klockan 17-20 på Campus Valla i Linköping. Eventen kommer att vara en stående aktivitet som anordnas varannan – eller var tredje vecka och självklart är det gratis att delta!

Det enda som krävs är att man anmäler sig senast dagen innan eventet äger rum. Formulär för att anmäla sig och information kring när eventen äger rum hittar man enklast på aHeads Facebook-sida.